More

  Fotókollázs készítése iPhone-on

  A közösségi média különböző felületei tökéletes helyszínt biztosítanak a képeid megosztására. Amennyiben szeretnél egy kis változatosságot és még több kreativitás csempészni a képeidbe, akkor a különböző filtereken túl használj fotókollázsokat. Így egyetlen fotó segítségével több pillanatot, több információt megoszthatsz követőtáboroddal – használd magánjellegű vagy éppenséggel üzleti célokra a profilodat. A fotókollázzsal egy olyan erőteljes eszköz kerül a kezedbe, amellyel megragadhatod a figyelmet és felhasználhatod céljaid elérésére. 

   

  Hogyan hozz létre fotókollázst az iPhone-odon?

   

  Ugyan az iPhone alapjáraton nem rendelkezik olyan lehetőséggel, aminek a segítségével gyorsan és egyszerűen kollázst készíthetsz képeidből, azonban nem kell elkeseredned. Manapság már számos alkalmazás létezik, aminek a használatával elképesztő fotókollázsokat hozhatsz létre és néhány kattintással kombinálhatod képeidet az iPhone-odon. 

   

  A Google Fotók alkalmazás rendelkezik kollázs móddal, azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend – könnyű kezelhetősége, valamint a végtelenségig kreatív és sokoldalú sablonjai miatt a Canva elnevezésű app is. Bejegyzésünkkel szeretnénk neked bemutatni, hogy hogyan is tudsz menő fotó kollázsokat készíteni a közösségi média felületeidre!

   

  Hogyan készíts fotókollázst Canva-ban?

   

  A Google Fotók egy kifejezetten egyszerű módja a fotókollázs készítésének, azonban kevésbé élheted ki kreativitásodat a program beszűkült lehetőségei miatt. A Canva azonban egy olyan alkalmazás, amely nem csak egy, de több ezer sablont tartalmaz, melyeket teljes mértékben személyre szabhatsz. Amennyiben nem ismered, akkor se ess kétségbe, nincs szükséged grafikus/designer vénára ahhoz, hogy összedobj egy fotókollázst, az applikáció megteszi helyetted! Hogy hogyan is?

   

  Fotókollázs készítése 4 lépésben:

  1. Töltsd le a Canva alkalmazást az App Store-ból, majd nyisd meg.
  2. A képernyő tetején található keresőmezőbe írd be a kollázs kifejezést és kattints a keresésre.
  3. A keresési eredmények között válaszd ki a számodra legszimpatikusabb sablont – ne feledd könnyedén szerkesztheted, amennyiben egy másik színpaletta illene a képeidhez. A sablon kiválasztását követően a képernyő alján elhelyezkedő eszközökkel szabhatod személyre a kollázst.
  4. Kattints a sablonon a képre, majd a lap alján kattints a Lecserélés gombra. Válaszd ki azokat a képeket, amelyeket kollázsba szeretnél helyezni és cseréld ki a sablonban lévő képekkel.

   

  Ennyire egyszerű a Canvában történő munkavégzés! A legnehezebb rész talán a rengeteg jó sablonból annak az egynek a kiválasztása, amely tökéletesen beleillik a profilodba. Az alkalmazás biztosítja az alapokat és egy erőteljes támpontot ad, ami már önmagában elegendő lenne a kollázs létrehozásához. Azonban akár saját, egyénre szabott kollázsodat is felépítheted, ha elég kreatívnak érzed magadat a feladathoz! 

   

  Ragadd meg az alkalmat és valósítsd meg a fantáziádban szereplő fotóegyüttest a Canva alkalmazásának közreműködésével!

   

  borítókép: Andy Vult // Unsplash 

  Forrás: https://www.businessinsider.com/how-to-make-a-collage-on-iphone

  Legfrissebb

  spot_img

  Kapcsolódó