More

  2022 legjobb laptopjai: 3 tökéletes laptop, ami csak rád vár!

  2022 legjobb laptopjai között számos márkával, árral és különféle jellegzetességgel találkozhatsz, ami garantáltan elvarázsol és hosszú évekre elkötelez a készülék mellett. 

  Ebben a bejegyzésünkben összegyűjtöttük számodra a 3 kedvencünket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni!

  Amennyiben meg kellene neveznünk mind közül a kedvencünket, akkor a választásunk a legújabb MacBook Air-re esne. Ez az a készülék, amelyben nem találsz hibát! Tökéletes választás munkához, az interneten való szörfözéshez, de akár egy könnyed játékhoz is ideális társ lehet – de ne rohanjunk előre, lássuk, hogy mik is az igazán jó laptop ismérvei!

  Mi alapján lesz egy laptop 2022 legjobb választása?

  Manapság már egyre nehezebb melléfogni és egy rossz laptopot választani, de mégis vannak olyan tényezők, amik alapján könnyedén határvonal húzható a legjobb, és az egyszerűen csak jó laptopok között. A tökéletes készülék esetében a teljesítménynek, a hatékonyságnak, a hordozhatóságnak és a kényelemnek összhangban kell lennie egymással. 

  A felsőkategóriás laptopok legjobb esetben rendelkeznek egy kényelmesen használható billentyűzettel és trackpad-el – hiszen ez a két legnyomósabb indok, ami miatt a laptopot választod az okostelefonnal vagy a tablettel szemben. Elvárások tekintetében sem kell alább adnod az igényeidből. A kijelző legyen kíméletes a szemhez– hiszen mégis napjaid nagy részét a készülék előtt töltöd, valamint elég fényes és éles ahhoz, hogy ne zavarjanak meg a túl erőteljes élek, valamint a kósza pixelek. Rendelkezzen elegendő energiával a legtöbb számítógépes tevékenység végrehajtásához, mindemellett pedig akkor a legideálisabb, ha súlyából adódóan könnyen hordozható és legalább egy napig kibírja töltés nélkül. 

  Hát lássuk, melyek azok a gépek, amelyek megfelelhetnek minden elvárásodnak!

  A 2022-es év top 3 laptopja

   

  1.) Apple Macbook Air (M2)

  Nem eshet más gépre a választásunk, a legújabb MacBook Air jelenleg a legjobb laptop a piacon. Az alapmodell 8GB memóriával, 256GB tárhellyel, 8 magos CPU-val és 8 magos GPU-val rendelkezik. Amennyiben hosszú távban gondolkozol és mindennapos használatra szánod a készüléket, akkor mi az 512GB tárhellyel rendelkező darabot ajánljuk.

  Annak ellenére, hogy designban egy picit más modellre számíthatsz, minden olyan alapvető tulajdonságát megtartotta, ami miatt mindannyian beleszerettünk. Touch ID, Force Touch érintőpad, magic Keyboard, MagSafe töltés, 1080p webkamera. A Macbook Air-től már megszokhattuk a kifinomult kialakításon túl a pihekönnyű kivitelezést, ami még inkább szerethetővé teszik, hiszen általa az erő és a hordozhatóság egyetlen eszközben egyesül.

   

   

  2.) MacBook Pro

  A második helyen is egy Macinthos áll, amit kellő magabiztossággal nevezhetünk az Apple valaha készült legerősebb laptopjának. Nem fogod megbánni a döntésedet, amennyiben e mellé a laptop mellé teszed a voksodat – és hajlandó vagy megfizetni az árát, hiszen elégedett leszel minden egyes porcikájával. Az akkumulátor energiaellátása eszméletlen – akár 16 munkaórát is kibír a processzor, ami egyedülállónak számít a piacon. A 14 vagy 16 hüvelykes gyönyörű kijelzője HDR tartalom lejátszásakor akár az 1000 nitet is eléri – mindehhez pedig minőségi hangszórószett társul.

   

  3.) HP Spectre X36014

  A Macbook-ok után a dobogó harmadik fokára egy Windows laptop állhat fel. Nehéz belekötni a HP Spectre X36014 modelljébe, hiszen masszív felépítésének, prémium megjelenésének köszönhetően egyből megragadja az ember figyelmét. A gépezet nem csak szép, de a mindennapos munkavégzéshez is tökéletes. Az Intel legújabb, 11 generációs processzora és az Iris Xe GPU gondoskodik a lendületről és a magasfokú teljesítményről – nem fogják a lefagyások vagy a lassulások akadályozni a munkádat. Az akkumulátor üzemideje megközelítőleg 10 óra, így magasan a legjobb eredményt tudhatja magáénak a többi Windows laptoppal szemben. 

   

   

  Amennyiben úgy érzed, hogy eljött az ideje a változásnak, akkor bökj rá valamelyik készülékre az imént felsorolt 3 közül, egyik esetben sem fogod megbáni döntésedet!

   

  Forrás: https://www.theverge.com/21250695/best-laptops 

  borítókép: dlxmedia.hu // Unsplash

  Legfrissebb

  spot_img

  Kapcsolódó